De accomodatie

De kamers hebben uitstekende bedden en eventueel is een extra (kinder)bed bij te plaatsten. In uw kamer, maar ook op het terras, kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Waardevolle spullen kunnen wij voor u in de kluis bewaren.

Iedere ochtend wordt tussen half acht en negen uur een uitgebreid ontbijt geserveerd op de deel. Dat is het overdekte gedeelte voor uw kamer. Indien u dat op prijs stelt, krijgt u daar een versgeperst vruchtensapje en een versgelegd kippeneitje bij.

Het zwembad op het achtererf staat de hele dag tot uw beschikking en ’s avonds gaat de sfeervolle verlichting aan zodat u kunt blijven genieten in het water of op het terras. U krijgt aan het begin van uw verblijf twee badlakens en om de dag worden die omgewisseld voor twee schone. Uw beddengoed wordt ook om de dag verwisseld.

Iedere ochtend zorgen wij ervoor dat u van een uitgebreid ontbijt kunt genieten. In onze buitenkeuken is alles aanwezig wat u daarvoor nodig hebt. Verse broodjes, boter, beleg,  fruit, melkproducten, muesli, eieren, koffie en thee.  U kunt uw ontbijt nuttigen op de deel ( dat is het overdekte gedeelte voor uw kamer) of op het terras aan het zwembad. Op welk tijdstip u uw ontbijt wilt nuttigen is geheel aan u. U heeft immers vakantie en de tijd is dus aan u.

In de buitenkeuken heeft u de beschikking over een vierpits kooktoestel, zodat u eventueel uw warme maaltijd kunt bereiden. Potten,pannen, servies en bestek zijn in ruime mate aanwezig. In overleg kunt u gebruik maken van de BBQ.  Er is een koelkast waarin u uw eigen drankjes en eventueel andere etenswaren koud kunt zetten. Dat is geen overbodige luxe in de tropen!

Het zwembad op het achtererf staat de hele dag tot uw beschikking en ’s avonds gaat de sfeervolle verlichting aan zodat u kunt blijven genieten in het water of op het terras.

U krijgt aan het begin van uw verblijf twee badlakens en om de andere dag worden die omgewisseld voor twee schone. Uw beddengoed wordt ook om de andere dag verwisseld. Wilt u een handwasje doen, dan kan dat altijd in de buitenkeuken. Op diverse plaatsen hebben we waslijnen waaraan u uw was te drogen kunt hangen. Wilt u dat wij voor u wassen en drogen, dan kan dat  voor 5 euro.

Afhankelijk van de vraag kunnen er paarden gezadeld worden en kunnen er ritjes  gemaakt.worden op het terrein. Ook kinderen mogen onder begeleiding op een paardenrug zitting nemen. Neemt u gerust een kijkje in de koeienstal als daar ’s morgens vroeg of laat in de middag gemolken wordt.  Er zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen, zoals schommels, touwladders, een grote trampoline, tafelvoetbal en  tafeltennistafel. Kortom;  voor elk wat wils :lekker ongedwongen ontspannen  voor jong en oud.
Een supermarkt, een pinautomaat, een apotheek en een warung ( javaans eethuis) zijn op loopafstand van de boerderij gelegen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam